Громадські слухання щодо утворення Сущанського старостинського округу

В селі Сущани відбулись громадські слухання щодо утворення старостинського округу. В приміщенні сільського клубу зібрались жителі сіл Андріївка і Сущани, які входили раніше до спільної сільської ради.

У залі були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, в.о. старости відповідних сіл Катерина Стафійчук та інші.

У протоколі громадських слухань зареєструвались 28 учасників. Після обговорення головного питання слухань присутні висловились одностайно – залишитися в тих межах, в яких існувала Сущанська сільська рада.

Тож питання щодо створення Сущанського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Сущани, що складається з сіл Сущани та Андріївка ухвалили одноголосно.

Варто зазначити, що це вже десяті громадські слухання щодо утворення старостинських округів в Олевській ОТГ. Вже відбулись слухання у селах: Тепениця, Лопатичі, Зубковичі, Зольня, Калинівка, Майдан, Копище, Хочине, Юрове.

По завершенню слухань міський голова Олег Омельчук залишився та відповів на питання присутніх у залі. Головні питання місцевих жителів – це стан міжнародної автодороги, що проходить через село та будівництво школи, яке розпочалось ще у 90-х роках. Також присутні висловили спільне бажання у підключенні села до мережі Інтернет та ін. Загалом зібрання пройшло на позитивній ноті.

Протокол громадських слухань частини членів громади сіл Сущани та Андріївка (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Сущанського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Сущани, що складається з сіл Сущани та Андріївка.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту